De beste kredittkortene for reise i vinter

De beste kredittkortene for reise i vinter

Det er flere kredittkort som egner seg for deg som liker å reise. Men hvilket er det beste å benytte nå i vinter?

Det er mange kort som er gode kredittkort for reise i vinter. Når du skal vurdere hvilke kort som er best for hvert formål, så kan det variere avhengig av hvordan du ønsker å bruke det. Noen vil gi deg gebyrfrie uttak i utlandet, mens de fleste vil gi deg gratis betalingstransaksjoner mens du er i utlandet. De andre faktorene som er verdt å vurdere, er hvilke rabatter du får på reiser med de forskjellige kortene, og i tillegg hvilke som gir deg reiseforsikring. Fylle opp din kredittkort fra fair-laan.no og begynne å planlegge ferien i vinter.

 Reiseforsikring inkludert hos mange

Det er blitt veldig vanlig at de fleste kredittkortene gir deg reiseforsikring på kjøpet hvis du benytter kortet for å betale minst 50% av reisen. Det kan være forskjellige betingelser på forsikringene som inkluderes, men i hovedsak er det bare noen få kort som ikke inkluderer reiseforsikring. Grunnen til det er at de har satset på kort med lavere rente og har kuttet vekk alle unødvendige kostnader. Det finnes flere kort som er kommet på markedet den siste tiden som både tilbyr reiseforsikring og som gir gebyrfrie uttak også i utlandet. Noen kort vil også gi deg rabatter på utvalgte reiser, eller generelle rabatter i kortet, men det er vanskelig å måle seg med kredittkort for reise som utstedes av flyselskapene.

 Tjen opp gratis reiser med kredittkort fra flyselskapene

De mest praktiske kredittkort for reise fra Norge i vinter om man snakker om flyreiser til utlandet, er kredittkortene som utstedes av flyselskapene. Bank Norwegian har et kredittkort som gir gode rabatter på flyreiser med Norwegian og hvor man også kan spare opp flypoeng for gratis flyturer. SAS har også et kredittkort som man kan få med sitt bonuskort. Dette gir muligheter for å samle opp bonuspoeng for flyreiser med SAS. I tillegg har SAS inngått et samarbeid med DnB Mastercard, hvor kundene kan få registrert sitt Mastercard i bonusprogrammet, men dette må man betale et månedlig gebyr for å kunne være med på.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *